Keskellä viikkoa ollaan ja hiukan on syksyn tuntua jo ilmassa...oikeastaan onkin mukava kun tulee syksy ja pimeät illat. Eilinen meni ihan hyvin laihiksen suhteen pidin liikuntavapaan päivän ...ateriat oli saman suuntaiset kuin maanantaina.

Kävin myös ostamassa uudet sisäliikunta kengät. Pikkuisen meinasi hymyilyttää  minäkö sohvaperuna ostamassa liikkumiseen kenkiä, mutta totta se on olen päässyt liikunnan huumaan...jeee

Tänään onkin sitten zumba ilta eli 1 tunti illalla zumbaa  kohta pitäisi alkaa myös terveyskeskuksen vesijumppa joka on kerran viikossa...hiukan vaihtelevuutta liikuntaan.

Ruokaohjeita etsiskelin netistä, mutta en kyllä oikein mieleistä löytänyt....olisiko kenelläkään mitään hyvää vinkkiä kevyistä ruokaohjeista? 

Olen myös miettinyt miten onnistun tässä urakassa....tällähetkellä motivaatio on hyvä, mutta jatkuuko se näin kokoajan. Reuma tuo myös lisähaasteita tähän laihduttamiseen... sairastan nimittäin nivelreumaa...tilanne on nyt kuitenkin sairauden suhteen hyvä kun lääkitys on kohdallaan. No eipä tässä nyt kannata miettiä kovin pitkälle mennään päivä kerrallaan.